win actie

18 maart 2018 Uit Door admin

mei 31, 2016

Lotte Make-up actiepagina, makeupmusthaves, win, win actie, winactie 186 Comments

Het is bijna niet te geloven maar ik heb weer een ontzettend toffe win actie voor jullie kunnen regelen! Dankzij ActiePagina.nl mag ik weer een giftcard ter waarde van maar liefst €50 aan één van jullie weggeven. Deze keer voor de webshop makeupmusthaves.nl. Dit is echt mijn favoriete makeup webshop en ze verkopen daar merken zoals Makeup Revolution, W7, Real Techniques en Freedom. Ontzettend gaaf! Wil je graag kans maken? Kijk dan even in dit artikel voor alles voorwaarden. (meer…)

maart 6, 2016

Lotte Lifestyle telefoonhoesje, win, win actie, winactie 24 Comments

Als blogger krijg je ontzettend vaak mailtjes van telefoonhoesjes webshops en vaak zeg ik nee tegen dit soort aanvragen. Deze keer ging ik wel weer eens een keer serieus kijken en ik kwam toch wel echt ontzettend leuke hoesjes tegen. Daarnaast kreeg ik ook de mogelijkheid om voor jullie een win actie te regelen. In dit artikel laat ik jullie dus mijn twee nieuwe schattige hoesjes zien en vertel ik jullie hoe je kans kunt maken op €20 shoptegoed bij telefoonhoesjestore.nl.

(meer…)

december 19, 2015

Lotte Video kerst, video, win, win actie, winactie 0 Comments

Mocht je nog geen flauw idee hebben wat je voor je vriendin/moeder/tante/oma enzovoort moet kopen kan deze video wellicht handig zijn! Ik geef je een aantal last minute kerstcadeau ideetjes. Ook zit er nog een leuke win actie aan gekoppeld, kijk daarvoor even tot het einde ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

december 19, 2015

Lotte Sieraden lucardi, sieraden, win, win actie, winactie 4 Comments

Sieraden, daar maak je een vrouw natuurlijk altijd blij mee! In de video die vanmorgen online is gekomen gaf ik dit ook al als tip als kerstcadeau. Van de juwelier Lucardi heb ik drie prachtige swarovski sieraden ontvangen waarvan ik er ook één mag weggeven.
(meer…)

oktober 25, 2015

Lotte Make-up actiepagina, makeupmusthaves, win actie, winactie 140 Comments

Wow ik overspoel jullie volgens mij echt met winacties! Dankzij ActiePagina.nl kan ik een waardebon ter waarde van €50 voor de webshop Makeupmusthaves aan één van jullie weggeven! Ze verkopen daar hele leuke merken zoals Makeup Revolution, W7 en Yankee Candle. Kijk snel verder om te zien hoe je mee kunt doen! (meer…)

oktober 24, 2015

Lotte Sieraden, Video sieraden, unboxing, video, win actie, winactie 6 Comments

Ik heb weer een super leuke unboxing/winactie voor jullie. Ik geef een super leuk sieraden pakketje weg van de webshop Budgetsieraden. De winactie zal lopen van zaterdag 24 oktober tot en met zaterdag 7 november. Kijk hieronder om te zien wat je moet doen om kans te maken! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan ♥

(meer…)