win

18 maart 2018 Uit Door admin

februari 18, 2017

Lotte Uncategorized i love beauty, meeting, win 45 Comments

18 & 19 maart is het weer tijd voor het I Love Beauty event! Net als vorig jaar zal ik op de zaterdag (18 maart), samen met nog heel veel andere bloggers/youtubers, weer aanwezig zijn. Ook mag ik weer 5×2 kaartjes weggeven. Dit jaar doe ik dat iets anders; ik geef 3×2 kaartjes weg via Instagram en 2×2 kaartjes via mijn blog (dit artikel). Lees verder om te weten hoe je kans kan maken op een kaartje voor jou én iemand die jij graag wil meenemen.

(meer…)

februari 10, 2017

Lotte Shoplogs, Video lightinthebox, shoplog, video, win, winactie 2 Comments

Ik mocht weer wat items uitzoeken bij lightinthebox, die ik je in deze video laat zien. Deze keer mocht ik ook wat items voor jullie uitkiezen, dus dat heb ik dan ook gedaan! Aan deze video zit dus een winactie gekoppeld. Kijk in de videobeschrijving voor meer informatie daarover. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

januari 29, 2017

Lotte Sieraden haar, win, zenner 4 Comments

Om mijn afwezigheid een beetje te compenseren heb ik vandaag weer eens een win actie voor jullie. Van Zenner heb ik een aantal prachtige haaraccessoires ontvangen, ook uit een nieuwe collectie, en die geef ik aan jullie weg! Daarnaast laat ik je de accessoires zien in dit artikel, want sommige zijn best wel fotogeniek.  (meer…)

november 29, 2016

Lotte Video video, win, winactie 4 Comments

Jaaaa! Ik heb weer eens een leuke winactie voor jullie, gewoon omdat jullie lief zijn 🙂 Ik laat je alles zien wat je kan winnen + hoe je kans maakt natuurlijk. Het is een pakket ter waarde van ongeveer €80 vol met leuke beauty & make-up spulletjes + nog wat andere leuke items. Hope you like it! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 30, 2016

Lotte Fashion, Sieraden horloge, ketting, kettingen, sieraden, soolovely, win, winactie 25 Comments

Ik kan ontzettend blij worden van mooie nieuwe sieraden. Van de webshop Soolovely.nl heb ik een aantal prachtige exemplaren mogen ontvangen. Deze keer kan ik ook weer jullie eens blij maken, want ik heb namelijk een winactie én een kortingscode voor jullie. Zo kan jij ook een aantal mooie nieuwe sieraden voor jezelf scoren! (meer…)

augustus 19, 2016

Lotte Shoplogs, Sieraden, Video armband, ketting, ring, shizzie, sieraden, unboxing, video, win, winactie 2 Comments

Yey! Ik heb weer eens een winactie voor jullie 🙂 Dit keer mag ik €25 shoptegoed weggeven voor de webshop www.shizzie.nl Een super betaalbare sieraden webshop waar jullie al vaker over gehoord hebben op mijn blog/kanaal. Ook laat ik jullie alle items zien die ik heb mogen uitkiezen. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.