Winactie ♥ Ketting met 3 clicks van Four Seasons Sieraden

29 juni 2015 Uit Door admin

april 26, 2015

Over iets minder dan één maand bestaat mijn blog al weer een jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Ter ere van die ‘verjaardag’ organiseer ik in samenwerking met Four Seasons Sieraden een win actie. Je kunt een ketting winnen met maar liefst drie clicks naar keuze! Lees snel verder om te zien hoe je mee kunt doen en verder vertel ik wat meer over de ketting.

Het idee van de sieraden is dat je een basis sieraad koopt, zoals bijvoorbeeld een ketting, een armband of een oorbel, en daar dan verschillende clicks op zet. Ik zelf koos drie heel verschillende clicks uit en een mooie zilveren ketting. Dit is ook de ketting die jullie kunnen winnen! Eigenlijk heb je dus drie kettingen in één wat natuurlijk een stuk voordeliger is en ook nog eens super handig. De ketting is naar mijn idee ook van een hele goede kwaliteit.

De verschillende clicks

Een simpele zwart/bruine steen met prachtige glitters.

Een metalen bewerkte click met een bloem en een schattig zwart steentje.

Een schitterende (letterlijk) blauwe steen

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg mijn blog op bloglovin’ en like daar dit bericht
  • Laat een leuke reactie achter onder dit artikel en vermeldt daar ook de eventuele extra’s die je hebt gedaan

Hoe maak je extra kans?

De winnares wordt gekozen via een lotingssysteem. Ik gooi alle namen in een random picker. Voor elke extra stap die je doet krijg je één extra ‘lot’. Ik maak de winnares op 23 mei bekend, wanneer mijn blog precies één jaar bestaat!

2469gzo-5564168