winactie

18 maart 2018 Uit Door admin

februari 10, 2017

Lotte Shoplogs, Video lightinthebox, shoplog, video, win, winactie 2 Comments

Ik mocht weer wat items uitzoeken bij lightinthebox, die ik je in deze video laat zien. Deze keer mocht ik ook wat items voor jullie uitkiezen, dus dat heb ik dan ook gedaan! Aan deze video zit dus een winactie gekoppeld. Kijk in de videobeschrijving voor meer informatie daarover. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

november 29, 2016

Lotte Video video, win, winactie 4 Comments

Jaaaa! Ik heb weer eens een leuke winactie voor jullie, gewoon omdat jullie lief zijn 🙂 Ik laat je alles zien wat je kan winnen + hoe je kans maakt natuurlijk. Het is een pakket ter waarde van ongeveer €80 vol met leuke beauty & make-up spulletjes + nog wat andere leuke items. Hope you like it! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 30, 2016

Lotte Fashion, Sieraden horloge, ketting, kettingen, sieraden, soolovely, win, winactie 25 Comments

Ik kan ontzettend blij worden van mooie nieuwe sieraden. Van de webshop Soolovely.nl heb ik een aantal prachtige exemplaren mogen ontvangen. Deze keer kan ik ook weer jullie eens blij maken, want ik heb namelijk een winactie én een kortingscode voor jullie. Zo kan jij ook een aantal mooie nieuwe sieraden voor jezelf scoren! (meer…)

augustus 19, 2016

Lotte Shoplogs, Sieraden, Video armband, ketting, ring, shizzie, sieraden, unboxing, video, win, winactie 2 Comments

Yey! Ik heb weer eens een winactie voor jullie 🙂 Dit keer mag ik €25 shoptegoed weggeven voor de webshop www.shizzie.nl Een super betaalbare sieraden webshop waar jullie al vaker over gehoord hebben op mijn blog/kanaal. Ook laat ik jullie alle items zien die ik heb mogen uitkiezen. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

mei 31, 2016

Lotte Make-up actiepagina, makeupmusthaves, win, win actie, winactie 186 Comments

Het is bijna niet te geloven maar ik heb weer een ontzettend toffe win actie voor jullie kunnen regelen! Dankzij ActiePagina.nl mag ik weer een giftcard ter waarde van maar liefst €50 aan één van jullie weggeven. Deze keer voor de webshop makeupmusthaves.nl. Dit is echt mijn favoriete makeup webshop en ze verkopen daar merken zoals Makeup Revolution, W7, Real Techniques en Freedom. Ontzettend gaaf! Wil je graag kans maken? Kijk dan even in dit artikel voor alles voorwaarden. (meer…)

mei 13, 2016

Lotte Video video, win, winactie 14 Comments

We hebben de 8K abonnees gehaald en om dat te vieren heb ik een mega win actie voor jullie georganiseerd! Meedoen kan tot en met 31 mei. Kijkers uit zowel Nederland als België mogen deelnemen aan deze win actie. In de video en de video beschrijving meer informatie over alle producten, de meewerkende webshops en hoe je kans kunt maken op dit gigantische pakket. Klik hier of op de foto om de video te bekijken.