wishlist – Pagina 2

25 september 2016 Uit Door admin

juli 8, 2015

Op 23 juli word ik al weer 16. Een aantal jaar geleden zag ik dat echt als iets bijzonders maar nu het zo dichtbij komt vind ik het allemaal niet zo heel spannend eigenlijk haha… Toen ik mijn verjaardag op 2 juli samen met mijn broertje vierde wist ik ook helemaal niet wat ik moest vragen, dus toen heb ik maar geld gevraagd. Hiermee ben ik van plan om lekker te gaan shoppen zodat ik mijn wishlist af kan vinken! Dit artikel heb ik ook een beetje voor mezelf gemaakt zodat ik niet allemaal dingen ga kopen die ik niet nodig heb 😉
(meer…)

december 29, 2014

2014 is bijna voorbij en dat betekent dat we plannen gaan maken voor 2015. Ik heb mijn wishlist voor het komende jaar samengesteld. In dit artikel zie je alle producten en vertel ik er even wat meer over, waarom ik ze wil enzovoort. Hopelijk vinden jullie het leuk!  (meer…)

augustus 18, 2014

mvrslw-3905531

Een tijdje geleden plaatste ik ook al een artikel met een wishlist maar dat waren ook vooral wat duurdere producten. Vandaag heb ik een wishlist gemaakt met alleen maar budget producten. Het zijn ook een aantal producten uit de nieuwe collectie van NYC, Catrice en Essence. Lees maar snel verder om te zien welke budget producten er allemaal op mijn wishlist staan 🙂

Sorry trouwens dat er vandaag geen aanbiedingen/my life in pictures online staat maar dat komt omdat ik momenteel op vakantie ben en dus vooruit heb moeten werken. Dit zal volgende week hetzelfde geval zijn. Maar wees niet bang, ik heb iets anders leuks voor jullie!

(meer…)

juli 16, 2014

Hoii allemaal. Vandaag heb ik een artikel voor jullie met mijn wishlist. Het zijn dus allemaal spullen die ik heel graag zou willen hebben. Veel daarvan is high-end wat dus erg duur is. Ik heb meestal niet veel geld over voor make-up of beauty stuff dus vandaar dat alles al een tijdje op een wishlist staat en daar waarschijnlijk ook nog lang blijft. Geef toe, iedereen droomt toch wel eens van mooie dure spullen? Ik wil allereerst even zeggen dat mijn definitie van duur misschien anders is dan die van jou, omdat ik natuurlijk de prijzen van budget producten gewend ben. (meer…)