wishlist

wishlist

15 oktober 2016 Uit Door admin

augustus 7, 2016

Lotte Fashion Bristol, converse, fashion, H&M, nike, scapino, schoenen, vanharen, wishlist 12 Comments

aug4-9578080 Ik geef toe, ik heb heel veel schoenen. Misschien wel te veel, maar toch blijf ik altijd meer schoenen willen. Ik ben er gewoon gek op en ik zie de laatste tijd weer zo veel mooie exemplaren voorbij komen die ik dolgraag aan mijn collectie zou willen toevoegen. In dit artikel laat ik jullie 9 paar zien die ik enorm graag zou willen hebben. (meer…)

juni 4, 2016

Lotte Make-up catrice, essence, MAC, Makeup Revolution, real techniques, rimmel, rimmel london, wishlist 16 Comments

Ondanks het feit dat mijn make-up stash al veel te groot is, wil ik toch nog heel veel nieuwe producten eraan toevoegen. Ik heb enorm veel mooie producten op het oog die ik graag zou willen kopen. Ik heb ze allemaal op een rijtje gezet in dit artikel. Hopelijk kan ik zo snel mogelijk al heel veel producten ervan af strepen! (meer…)

april 7, 2016

Lotte Fashion fashion, kleding, primark, wishlist 8 Comments

I love the Primark! Over een paar weken ga ik er weer naar toe en ik kan nu al niet wachten. De lente is begonnen en ik vind het dan ook super leuk om lekker nieuwe items te shoppen voor het nieuwe seizoen. Ik ging eens kijken op de site van de Primark en ik vond echt super leuke dingen die nu zeker op mijn wishlist staan. Kijk snel verder om te zien wat ik allemaal wil gaan kopen! (meer…)

februari 13, 2016

Lotte Fashion fashion, wishlist 6 Comments

Het einde van de winter is eindelijk weer in zicht en dat betekent dat het weer lente zal gaan worden. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten tot de truien weer naar zolder kunnen en de leuke shirtjes mijn kast weer in kunnen. Er zijn ook echt nog een aantal kleding items die ik ‘mis’ in mijn kast en die nu echt op mijn wishlist staan. In dit artikel deel ik er een aantal met jullie. (meer…)

januari 26, 2016

Lotte Beauty, Fashion, Lifestyle, Make-up wishlist 12 Comments

In 2015 heb ik ontzettend veel mooie nieuwe producten gekocht en ontdekt maar er staat nog steeds enorm veel op mijn wishlist. In dit artikel vind je een aantal items die ik dolgraag nog zou willen kopen in 2016. Ik ben benieuwd hoe veel ik aan het eind van het jaar daadwerkelijk heb gekocht haha!
(meer…)

oktober 16, 2015

Lotte Fashion, Make-up essence, MAC, primark, sally hansen, wishlist 9 Comments

Ik val maar met de deur in heus. Ik heb een shopverslaving op het moment. De drang om mijn hele kledingkast weg te gooien en opnieuw te beginnen is ontzettend groot. Daarnaast blijft make-up ook gewoon een verslaving. Ik heb dan ook weer een aardig grote wishlist voor de komende tijd. Kijk je mee wat ik nog wil aanschaffen deze herfst? (meer…)