Zanussi ZDCN823SW – AutoAdjust – Condensdroger

7 januari 2022 0 Door admin

De Zanussi ZDCN823SW condensdroger beschikt over een aantal programma’s waar onder; Mix EasyIron, waarmee je katoen en synthetische stoffen samen kunt drogen. Via het AutoAdjust systeem droog je kleding om lage temperaturen, waarmee je ook tot 50% energie bespaart. De droger stopt ook wanneer de gewenste droogtegraad is bereikt voor het beste resultaat. Het EasyIron programma zorgt ervoor dat je minder hoeft te strijken en wil je een programma op een later moment starten? gebruik dan de startuitstel.

Voordelen

  • Startuitstel
  • Vochtigheidssensor van AutoAdjust
  • Anti-kreuk fase

Nadelen

  • Is met energielabel B niet erg zuinig

Bespaar water en energie met AutoAdjust

Door middel van de AutoAdjust functie wordt er optimaal gebruik gemaakt van water en energie. De sensoren in de trommel passen continu de duur en de hoeveelheid gebruikt water aan als je een paar kledingstukken wil wassen. Het besparen is uiteraard beter voor het milieu, maar ook zeker voor je portemonnee.

Verminderen van kreukels en vouwen

Doordat de draairichting van de trommel tijden het EasyIron-programma telkens veranderd, kan wasgoed vrijer bewegen in de trommel. Door deze bewegingen zullen er minder snel kreukels en vouwen zich vormen in de kleding en hoef je na de was minder te strijken.

Bepaal zelf je starttijd

De wasmachine beschikt over een startuitstel. Via deze functie kan je de tijd uitstellen van 2 tot 20 uur. Op deze manier kan je dus zelf bepalen wanneer je het programma wil laten starten op elk gewenst moment.

Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen

Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.

Kenmerken van de Zanussi ZDCN823SW

  • Inverter motor – Startuitstel – Reverserende trommel – Tijdgestuurde programma’s – Anti kreuk fase – AutoAdjust – Omkeerbare deur – Mix EasyDry – EasyIron

Programma’s en functies op de Zanussi condensdroger

  • Droogprogramma’s: Beddengoed, Cotton Eco, Fijne was, Denim, Anti-kreuk, Mix EasyDry, Refresh, Sportwear, Tijdgestuurd
  • Extra tijdgestuurde droogprogramma’s
  • Katoen programma’s: kastdroog, extra droog, strijkdroog
  • Synthetica programma’s: kastdroog, extra droog
  • Indicatie van programmafasen: anti-kreuk/einde, afkoelfase, drogen

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/zanussi-zdcn823sw-autoadjust-condensdroger/9300000039419712/