Zit Sta Bureau – Gaming Bureau XXL met Muismat van 160 CM – Ergonomisch Game Bureau – Extra groot bureaublad 160 CM x 80 CM – Douxe TBF-01

7 januari 2022 0 Door admin

Ben jij een actieve gamer opzoek naar het beste game bureau? Geniet van jouw favoriete games met de TBF-01 Zit-Sta Bureau van Douxe. Niet alleen in hoogte verstelbaar, maar ook een bijpassende muismat die heel het bureaublad bedekt. Bij het ontwerpen is er zelfs gedacht aan een extra groot bureaublad, extra ondersteuning, een kabeltray en kabelmanagement gaten in het bureaublad waarbij eventueel een monitorbeugel kan worden bevestigd. Alles waarvan een gamer kan genieten geproduceerd in een stabiele zit-sta bureau voor de meest eerlijke prijs op de markt! Game on!

Voordelen
✔ Eenvoudig afwisselen tussen zitten en staan
✔ Extra groot bureaublad (160 x 80 cm)
✔ Ergonomisch verantwoord (voorkomt lichamelijke klachten)
✔ Krom ontwerp voor extra arm ondersteuning
✔ Slinger voor hoogteverstelling
✔ Muismat over het gehele bureaublad
✔ Kabeltray aan de onderkant van het tafelblad
✔ Drie gaten voor kabelverwerking en monitorbeugelinstallaties
✔ Gemakkelijk te monteren

Ergonomisch verantwoord: Hoogte verstelbaar bureaublad
Creëer jouw ideale gaming setup met behulp van het hoogte verstelbare bureau. DE TBF-01 is ontworpen met het oog op het voorkomen van lichamelijke klachten bij de nek en rug. Het is mogelijk om het bureau met de slinger te verstellen tussen de 70 cm en 115 cm, zo kan jij zowel zittend, als staand de beste kijkhoek krijgen tijdens spelen van jouw games. Het extra grootte bureaublad kent aan de gebruik zijde een kromme vorming die zorgt voor extra ondersteuning voor jouw armen.

Muismat
Niet zomaar een muismat, maar een bureau bedekkende muismat perfect voor het gamen. Krijg nooit meer te maken met het probleem dat je muis van de muismat afschiet. Door de waterafstotende stof, is het ook niet mogelijk dat een omgestoten glas drinken jouw gamepret bederft. Met een anti-slip laag aan de onderzijde van de muismat is het onmogelijk dat deze verschuift tijdens het spelen.

Kabelmanagement en monitorbeugels
Wij denken met jou mee! Aan de onderzijde van het bureaublad is een kabeltray geplaats waar een gehele stekkerdoos te plaatsen is. Op deze manier heb jij genoeg stroom dichtbij en is het mooi verwerkt. Verder bevat het bureaublad drie gaten die zijn geproduceerd voor kabelmanagement en het bevestigen van eventuele monitorbeugels. Niet nodig? Wees gerust door de bureaublad bedekkende muismat vallen deze gaten niet op.

Specificaties
✔ Merk: Douxe
✔ Pakketten: 2
✔ Bureaublad Afmetingen: 160 x 80 x 2 cm
✔ Frame afmetingen: 110 tot 165 x 70 x 70 tot 115 cm
✔ Min. en Max. Hoogte: 70 – 20 cm
✔ Min. En Max. Breedte (frame): 110 – 165 cm
✔ Materialen: Metaal, MDF, Rubber en Katoen
✔ Taal handleiding: Engels, Nederlands en Duits.

100% tevredenheidsgarantie
De kwaliteit van onze producten en de klanttevredenheid staat bij ons voorop. Om deze reden, neem gerust contact op als je niet tevreden bent met jouw aankoop. Wij staan klaar om samen te werken naar de correcte oplossing.

Voor het bureaublad bieden wij een garantie van 12 maanden aan, evenals de muismat.
Voor het frame bieden wij een garantie van 36 maanden aan.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/zit-sta-bureau-gaming-bureau-xxl-met-muismat-van-160-cm-ergonomisch-game-bureau-extra-groot-bureaublad-160-cm-x-80-cm-douxe-tbf-01/9300000040981112/