zomer

zomer

18 maart 2018 Uit Door admin

augustus 15, 2017

Lotte Fashion fashion, kleding, lascana, outdit of the day, outfit, zomer 5 Comments

dsc_2184-7106403 De zomer heeft zich in Nederland nog niet heel vaak laten zien. Grote kans wel dat we allemaal al wat zomerse kleding hebben ingeslagen die we nu niet kunnen dragen. Of nog wat anders, ondanks het niet zo beste weer willen we toch comfortabele strand- /zomerkleding kunnen dragen. Ik laat je vandaag wat leuke en comfortabele strandkleding zien en geef je tips hoe je ze kan stylen voor elke dag! (meer…)

juli 3, 2017

Lotte Fashion fashion, H&M, kleding, outfit, zomer 3 Comments

Iets dat ik in de begin tijden van mijn blog erg vaak deed was de ‘budget outfit inspiration’ of de ‘outfits onder €50’. Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar ik zou het erg leuk vinden om dit weer terug te brengen op mijn blog! Aangezien de zomer weer is begonnen, ook al is het weer er niet altijd naar, heb ik voor jullie 3 outfits bij de H&M voor nog geen €50 samengesteld. Leuk om wat inspiratie op te doen, maar ook handig als je op zoek bent naar budget zomer items. (meer…)

mei 21, 2017

Lotte Fashion bikini, lascana, zomer 3 Comments

Heel soms hebben wel al even mogen genieten van zomerse temperaturen de afgelopen tijd. Het zal ook niet meer heel lang duren voordat de zomer echt aanbreekt. Wellicht ga je binnenkort zelfs al lekker op vakantie. Dan begint, in ieder geval bij mij, ook altijd weer de bikini stress. Welke bikini trek ik aan? Wat past goed bij mijn lichaam? En natuurlijk ook: hoe ga ik dit nog een beetje betaalbaar houden? Je wilt niet de hele tijd in dezelfde bikini lopen, maar om er nou 10 te kopen is ook weer niet de bedoeling. Het antwoord is: Mix & Match! Vandaag laat ik je mijn bikini combinaties zien voor de komende zomer!  (meer…)

juli 21, 2016

Lotte Fashion fashion, inspiratie, kleding, zomer 4 Comments

Het is (eindelijk) ook zomer in Nederland! Momenteel mogen we zeker niet klagen over het weer, maar helaas is mooi zomers weer in Nederland niet altijd vanzelfsprekend. Met de tropische temperaturen van de afgelopen dagen hebben we lang niet altijd te maken… In dit artikel deel ik een aantal leuke kleding items waarmee je in ieder geval goed de zomer door zult komen.

(meer…)

juli 3, 2016

Lotte Beauty tips, zomer 3 Comments

Alhoewel het op dit moment echt totaal geen zomer lijkt te zijn, is het toch wel echt zo. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik heb op dit moment (eindelijk) zomervakantie! Helaas blijf ik dit jaar in Nederland, maar ik denk dat er ook velen zijn die lekker naar het buitenland zullen gaan. Voor die lucky mensen heb ik vandaag een artikel met een aantal tips zodat je veilig van de zon kunt genieten en thuis kunt komen met een gezonde bruine huid! (meer…)

juli 11, 2015

Lotte Beauty, Make-up, Uncategorized make-up, trends, zomer 3 Comments

Kam door je haar, mascara op en de dag kan beginnen. Het kan zo makkelijk en vooral snel zijn, maar soms kan het ook leuk zijn om er net even iets meer tijd in te steken. Voor een feestje of op een doordeweekse dag (gewoon omdat het kan en we de zomer graag vieren!). Maar we zijn niet allemaal thuis in de beauty-scène; wat zijn de laatste make-up trends? Hoe breng ik het aan? En wat past wel en niet bij mij? Ik heb in samenwerking met ActiePagina.nl budgetvriendelijke make-up tips gemaakt om er deze zomer schitterend uit te zien.
(meer…)