besparen

18 september 2017 Uit Door admin

mei 7, 2017

Lotte Lifestyle besparen 4 Comments

Met alle shoplogs en unboxings die je tegenwoordig op YouTube kunt vinden is het natuurlijk enorm verleidelijk geworden om veel te gaan shoppen. De portemonnee is daar alleen niet altijd even blij mee. Vandaag geef ik je 5 tips om slim te gaan shoppen en daarmee een hoop geld te besparen.  (meer…)

juni 16, 2016

Lotte Lifestyle 247 discount, besparen, korting 12 Comments

Jullie weten dat ik op mijn blog altijd heel veel bezig ben met geld besparen en aanbiedingen. Shoppen is één van mijn grootste hobby’s (en ik denk dat ik daar niet de enige in ben). Voor iedereen die ook heel erg van shoppen houd heb ik heel goed nieuws! Er is namelijk een mogelijkheid waarop je áltijd korting kunt krijgen bij je favoriete webshops. Via 24/7 Discount ontvang je namelijk geld terug en in dit artikel leg ik uit hoe. Daarnaast heb ik ook nog een leuke code voor jullie waarmee je €2,50 welkomstbonus krijgt. (meer…)

mei 22, 2016

Lotte Lifestyle actiepagina, besparen, festival 3 Comments

Hoeveel festivals heb jij op je lijstje staan deze zomer? Een festival is dé perfecte vrijetijdsbesteding in het weekend! De echte festivalliefhebber kan in heel Nederland met de voetjes van de vloer, want tegenwoordig wordt er praktisch elk weekend wel ergens een festival georganiseerd. Nu is het bezoeken van festivals vaak een dure hobby. Om ervoor te zorgen dat je aan het eind van het festivalseizoen niet volledig blut bent, geven we in samenwerking met ActiePagina.nl tips om geld te besparen. Zo hoef je geen festival te missen, maar houd je ook geld over voor genoeg andere dingen. (meer…)

maart 24, 2016

Lotte Lifestyle besparen, onderzoek 4 Comments

Volgens het Nibud houden veel huishoudens dit jaar voor het eerst sinds jaren per maand weer wat meer geld over. Goed nieuws natuurlijk, maar toch blijven de meeste Nederlanders nog steeds besparen op vele uitgaven. In dit artikel vind je een aantal leuke feitjes over Nederlanders en hun manier van bezuinigen. (meer…)

december 15, 2015

Lotte Fashion, Lifestyle actiepagina, besparen, fashion, tips 3 Comments

De Sint en zijn pieten zijn weer vertrokken en de Christmas spirit is ook in Nederland geland. Kerstlampjes verlichten de straten, kerstbomen zijn opgetuigd, de kachel wordt een graadje hoger gezet en kerstmenu’s worden bepaald. Of je nu de gastvrouw bent of op bezoek gaat bij vrienden of familie, kerst is de tijd om er piekfijn uit te zien. Het liefste dragen we wel elke keer iets anders, maar aangezien december al duur genoeg is met cadeautjes, diners en feestjes, blijft er dikwijls niet veel geld meer over. Uit onderzoek van ActiePagina.nl blijkt dat ruim twee derde van de Nederlanders het echter wel leuk vindt er goed uit te zien tijdens Kerstmis en ook moeite doet om zich goed te kleden tijdens de feestdagen. In samenwerking met ActiePagina.nl geven we je tips om verbluffende kerst outfits te scoren voor een schitterende prijs.
(meer…)

maart 25, 2015

Lotte Aanbiedingen, Fashion besparen, fashion, tips 7 Comments

De lente is begonnen en dat betekent nieuwe trends en dus ook een nieuwe kledingkast. Nou kan dat natuurlijk af en toe ook een beetje een dure grap zijn. Vandaar dat ik samen met ActiePagina.nl 10 tips heb bedacht waardoor je zonder veel geld uit te geven, toch mee kunt gaan met de trends. Daarnaast heb ik ook twee complete outfits samengesteld voor nog geen €50! Modebewust zijn hoeft helemaal niet duur te zijn. (meer…)