DIY

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 5, 2016

Lotte DIY’s, Video back to school, DIY, schoolspullen, video 0 Comments

Ik weet het, de scholen zijn alweer begonnen, maar ik wilde jullie toch nog heel graag mijn schoolspullen laten zien. Mijn plan was om heel veel DIY video’s te filmen in de vakantie maar mijn boeken kwamen pas heel laat binnen waardoor ik daar helaas geen tijd meer voor had. Hier alsnog een video met het resultaat van mijn DIY schoolspullen, hopelijk kun je er nog wat inspiratie uithalen ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 15, 2016

Lotte DIY’s, Lifestyle, Video Action, agenda, back to school, DIY, HEMA, video 1 Comment

Hier is dan mijn allereerste DIY video! In deze video laat ik jullie 3 makkelijke, leuke en ook nog eens goedkope manieren zien om je agenda te versieren. De agenda’s komen van de Action en verder komen alle DIY spullen ook van de Action of van de Hema. Leuk nieuws: Ik geef alle drie deze agenda’s weg! Kijk in de videobeschrijving of kijk tot het einde van de video voor meer informatie. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 24, 2015

Lotte Lifestyle DIY, HEMA, school, schoolspullen 6 Comments

Wanneer je dit artikel leest is mijn eerste schooldag van de vijfde begonnen. Leuke schoolspullen maken school naar mijn mening toch een stukje draagelijker. Net als vorig jaar heb ik al mijn spullen versierd. In dit artikel laat ik je het resultaat zien en leg ik even uit hoe ik dat heb gedaan. Dit jaar bestaat het kleurenpatroon uit roze, bruin en fel blauw. Super simpel maar met een leuk effect!

(meer…)

januari 4, 2015

Lotte Lifestyle DIY, food, healthy, recept, smoothie 4 Comments

Hey meiden! Vandaag een keer wat anders op de blog. Geen make-up of fashion maar een lekker smoothie recept! Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent ook voor velen goede voornemens. Velen zullen ook gezonder eten op hun lijstje hebben staan. Dat staat bij mij ook zeker op mijn lijstje. Een van de lekkerste gezonde snacks vind ik toch wel een smoothie. Vandaag deel ik jullie mijn favoriete recept met producten die iedereen wel in huis heeft! Makkelijk, lekker en gezond! 🙂
(meer…)

december 26, 2014

Lotte DIY’s DIY, geurkaars 3 Comments

Heyy! Vandaag heb ik eindelijk weer eens een DIY voor jullie. Vandaag laat ik jullie zien hoe je heel makkelijk je eigen soort Yankee Candle jar kunt maken. Ik vind Yankee Candles super leuk maar gewoon ontzettend duur. Wat vooral handig is aan die kaarsen is dat ze een deksel hebben waardoor je de kaarsen niet hoeft uit te blazen waardoor er geen rook in je kamer komt. Daarnaast ziet het er ook gewoon super schattig uit.  (meer…)

september 21, 2014

Lotte DIY’s, Lifestyle DIY, notitieboekje 4 Comments

33209xs-8104052

Ik ben echt gek op notitie boekjes! Vandaag heb ik een DIY voor jullie over hoe je je eigen notitieboekjes kunt pimpen! Een leuke bezigheid, niet moeilijk en een super leuk resultaat 🙂 (meer…)